Jakub Šafránek

View Original

Jak se cukrář Skála prosadil se svými kremrolemi na pražském nebi cukrařiny?

Jeho kremrole jsou úplně jiné.

Viděli jste někdy už kremroli posypanou oříšky, kremroli plněnou pomerančovým či rybízovým krémem nebo kremroli polévanou čokoládou?

Nic z toho jsem nikdy neviděl dokud jsem nebyl u cukráře Skály v Dlouhé a nekoupil si jeho kremrole. Ptal jsem se slečny, která tam kremrole vyrábí. Také prý do té doby než tam začali pracovat neviděla nikdy kremroli s pomerančovou náplní.

Klasická kremrole je nudná. Nikdo nemluví o kremrolích.

Kremrole posypaná jahodami s náplní s příchutí slaného karamelu? O tom se mluví.

Jaká je vaše práce? Děláte něco výjimečného, nebo se jen snažíte vyrábět další a další nudné kremrole rychleji a levněji?