Jak se cukrář Skála prosadil se svými kremrolemi na pražském nebi cukrařiny?
/Jeho kremrole jsou úplně jiné.
Viděli jste někdy už kremroli posypanou oříšky, kremroli plněnou pomerančovým či rybízovým krémem nebo kremroli polévanou čokoládou?
Nic z toho jsem nikdy neviděl dokud jsem nebyl u cukráře Skály v Dlouhé a nekoupil si jeho kremrole. Ptal jsem se slečny, která tam kremrole vyrábí. Také prý do té doby než tam začali pracovat neviděla nikdy kremroli s pomerančovou náplní.
Klasická kremrole je nudná. Nikdo nemluví o kremrolích.
Kremrole posypaná jahodami s náplní s příchutí slaného karamelu? O tom se mluví.
Jaká je vaše práce? Děláte něco výjimečného, nebo se jen snažíte vyrábět další a další nudné kremrole rychleji a levněji?